Vinter cykelbukser

Cykling
Vinter cykelbukser

For de fleste slutter cykelsæsonen til efteråret, når det begynder at blive vinter. Hvis du vil opretholde din form eller blive ekstra klar til den nye cykelsæson, så afhænger det af din træningsmængde henover vinteren. Vil du cykle udenfor om vinteren, er det vigtigt at holde dig varm og tør, så du ikke bliver nedkølet på cykelturen (Når først kroppen er blevet kold, kan den være svær at varme op igen). Derfor er det vigtigt, at du køber et par gode cykelbukser der er fremstillet i vindtæt materiale og afviser vand. Her i artiklen finder du en oversigt over vinter cykelbukser til både herrer og damer.

Vinter cykelbukser til herrer

Shimano Evolve – Lang vinter cykelbukser med seler og indlæg

Shimano er et kendt mærke indenfor cykelverden, da de fremstiller alt i forhold til cykling. De er især kendt for at lave produkter af høj kvalitet. Disse cykelbukser er ikke en undtagelse, da de er af højeste kvalitet. Bukserne er godt isoleret, så de kan klare ned til 5 graders frost. Så de er perfekte i forhold til den danske vinter. De er selvfølgelig fremstillet i materialer, der er vand og vindafvisende. 

Assos – Vinter cykelbukser med pude

Assos er et schweizisk firma, der fremstiller cykelbeklædning af højeste kvalitet. Disse vinter cykelbukser er i den dyre ende i forhold til pris, men du får cykelbukser, der kan modstå de hårdeste vinterforhold, samtidig med at de er åndbar og komfortabel. De har et dobbeltlagsdesign, hvilket gør dem 100% vandtætte og varme. 

Diadora – Lang vinter cykelbukser med pude

Diadora er en italiensk virksomhed, der beskæftiger sig med at fremstille beklædning og tilbehør til forskellige sportsaktiviteter. Cykelbukserne er fremstillet i god kvalitet og med henblik på at blive anvendt i efterårs- og vintermånederne. De er børstet på indersiden og er lavet i vandtæt materiale, hvilket er med til at holde dig varm. Den er med pude, så det er mere behageligt at cykle de lange ture. Kan anvendes til både landevejscykling eller MTB. 

De for samtidig mange gode anmeldelser på cykelpartner.dk

Vinter cykelbukser til kvinder

Ale – Bibtights vinter cykelbukser med seler og indlæg

Alé har i mange år samarbejdet med store professionel cykelhold (fx: Groupama-FDJ) om fremstilling af cykeltøj, så de har mange års erfaring. Så hvis du køber cykeltøj fra Alé , kan du være sikker på kvalitet. Det samme er gældende med deres vinter cykelbukser, der er virkelig god kvalitet. De er vandafvisende, åndbar og komfortabel hvilket gør dem gode i forhold til det danske klima. Disse bibtights er udviklet til kvindekroppen, så de har en god pasform. 

Rogelli Select – Efterås/vinter cykelbukser med pude

Rogelli er et hollandsk firma, der fremstiller sportsbeklædning der gør dig glad. Disse vinter cykelbukser til kvinder er lavet i et enkelt design, hvor der er pink farve omkring knæene. De er fremstillet med en ekstra høj kant bagpå, så de sidder bedre på kvindelige cykelrytter. Buskerne er fremstillet i fleksibel marterialer. De kan holde dig varme, men er mere overgangs bukser i forhold til cykelsæsonen. Så hvis du skal have cykelbukser, der kan holde dig rigtig varm om vinteren, er det ikke dem her. 

Rogelli Impress – Vinter cykelbukser med pude

Endnu et par vinter cykelbukser det hollandske firma, Rogelli. Disse er lavet til at kunne anvendes i temperaturer helt ned til frysepunktet. De er fremstillet med en behagelig pude, så de er velegnet til længere cykelture. De er vandtætte, så du holdes tør på de våde cykelture. Disse er fremstillet til kvinder og dermed er pasformen anderledes end normale cykelbukser, så de kommer til at sidde endnu bedre. 

Husk alt det andet vinter beklædning til din cykeltur. 

I vintersæsonen er det særligt vigtigt, at være korrekt påklædt. Udover et par gode vinter cykelbukser, så bør du også købe en god vinter cykeljakke med reflekser, så du kan blive set i mørket. Køb også et par overtræk til dine cykelsko, så du holder dine strømper tørre på turen og ikke får kolde fødder. Til sidst mangler du blot et par varme cykelhandsker, der kan holde dine hænder/finger varme på den kolde cykeltur om vinteren. 

Rigtig god tur!