Valg af bordtennisbat og bordtennisbolde

Bordtennis
Valg af bordtennisbat og bordtennisbolde

Skal du have et nyt bordtennisbat, eller skal der købes nye bordtennisbat til bordtennisklubben eller til hjemmet, så kan du finde gode råd her, så det rigtige bordtennisbat bliver valgt. Udvalget af bordtennisbat er stort og det kan være svært finde det bedste bordtennisbat til en god pris. Det helt rigtige bat kan have en betydning for dit spil, selvom du ikke er professionel, men blot er let øvet eller nybegynder.

Hvilket bordtennisbat skal du vælge?

Når man efterhånden har spillet bordtennis i flere år og har udviklet sin egen spillestil, kan valg af et bat have stor betydning, da det skal passe perfekt til dig. Det er en kompliceret proces, da der på dette niveau næsten er uendelige valgmuligheder. Find ud af om din spillestil er defensivt, eller om du spiller offensivt med fart. Hvis du ikke har en bestemt spillestil, kan du købe et allround bordtennisbat, hvilket er anbefalingen til nybegyndere. Som nybegynder er det uhyre vigtigt at vælge et bordtennisbat med fokus på maksimal kontrol og i mindre grad fart og skru.

Har du flere års erfaring, er valget af bordtennisbat altafgørende, da det nemlig kan udgøre forskellen mellem sejr og nederlag. Det er svært at guide til valg af bordtennisbat til bordtennisspillere, men køb med fordel et relativt blødt battræ, der sikrer lang kontakt med bolden og dermed kontrol. Til let øvet spiller kan belægninger i lidt bedre kvalitet med en tykkelse på omkring 1,5 til 1,8 millimeter være et godt valg.

Se nedenstående anbefalinger til køb af bordtennisbat.

Butterfly bordtennisbat

Siden 1983 har Butterfly arbjedet sammen med forskere, verdensklasse spillere samt trænere til at kunne fremme den tekniske udvikling af gummi og træ, så de bedste bordtennisbat bliver fremstillet. Det er ikke overraskende, at Butterfly gummi og træ foretrækkes af over halvdelen af deltagere ved VM og EM i de seneste mange år. Butterfly har mottoet “Kvalitet og service først”.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 71
Butterfly Jonathan Groth * bordtennisbat
Pris fra 179
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 51
Butterfly Michael Maze *** bordtennisbat
Pris fra 249
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 52
Butterfly Timo Boll ***** Bordtennisbat
Pris fra 348

Stiga bordtennisbat

Stiga laver nogle af de bedste bat på markedet, da de er kendt for deres meget slidstærke bordtennisbat. De har en verdens kompetance indenfor bordtennisbat, og bordtennis generelt. Det svenske sportsbrand, er kendt verden over for deres tilgang til bordtennis. Mange verdensstjerner spiller og anbefaler Stiga bordtennisprodukter, fordi Stiga er specialiceret og meget dygtige til at fremstille produkter indenfor bordtennis.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 300
Stiga Calibra 5* Bordtennisbat
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Stiga Evolve 1* Bordtennisbat
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Stiga Edge Bordtennisbat Cover
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 301
Stiga Flexure 5* Bordtennisbat
Pris fra 399
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 101
Stiga Trinity 3* Bordtennisbat
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
Stiga Impulse Hobby Bordtennisbat
Pris fra 75
Indlæs flere

Giant Dragon bordtennisbat

Giant Dragon blev etableret i 1991, og har siden beskæftigt sig primært med udstyr til bordtennis under mottoet “Together To Exercise” (sammen om træning). Bordtennisbat fra Giant Dragon er et godt bud til både af nybegyndere og professionelle spiller. Bordtennisbat af høj kvalitet og til gode priser.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 71
Giant Dragon Guard bordtennisbat
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 19
Giant Dragon EVO Glasfiber Bordtennis Bat
Pris fra 110
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Giant Dragon Super Tension Bordtennis Sæt (2 bat & 3 bolde)
Pris fra 136
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Giant Dragon Top Energy ***** Bordtennisbat
Pris fra 209

Køb bordtennisbolde af god kvalitet

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når der skal købes bordtennisbolde. Der findes mange forskellige modeler af bordtennisbolde, så du kan vælge den helt rigtige type, der passer til dit spilleniveau. Så uanset om du spiller på højt turneringsniveau, hygger i fritidsklubben eller har dit eget bordtennisbord derhjemme, kan du altid finde bolde, der perfekt matcher dine krav. Det gør bordtennis til en sjov sport.

Læs artiklen om valg af bordtennisbord lige her.

Billige bordtennisbolde har mindre præcision end de dyrere bolde, hvilket betyder, at de ikke er helt runde. En helt rund bordtennisbold uden afvigelser har et mere præcist og lige svæv i luften, hvilket giver et bedre spil, når bordtennisbattet rammer bolden. Det anbefales at købe bordtennisbolde af en høj kvalitet. Se gode købes muligheder herunder.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 31
Bandito 3-stjernet Bordtennisbolde
Pris fra 54
GRATIS FRAGT
Sunflex Outdoor bordtennisbolde 6 stk
Pris fra 60
GRATIS FRAGT
Stiga Perform 3* Bordtennisbolde - 3-pak
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Stiga Cup Bordtennisbolde
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Stiga Training Bordtennisbolde 100 Stk.
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Double Fish 40+3-star Bordtennisbolde, 10 stk
Pris fra 79
Indlæs flere