Tre effektive massageprodukter til hjemmet

Betalt indhold
Tre effektive massageprodukter til hjemmet

Der er ingen tvivl om, at massage er sundt for både krop og sjæl, men det er kun de færreste af os, der får massage med jævne mellemrum, så man rent faktisk kan opleve alle de fantastiske fordele massage tilbyder.

Det skyldes bl.a. at professionel massage både er dyrt og tidskrævende, hvilket gør at mange fravælger massage.

Men der findes heldigvis nogle gode massageprodukter, der kan bruges i hjemmet, hvilket har den fordel, at massage bliver mere tilgængeligt i dagligdagen.

Disse fordele får du bl.a. ved at få massage:

  • Bedre blodcirkulation
  • Bekæmper muskel ømhed og stivhed
  • Hurtigere muskelrestitution
  • Bekæmper ryg og nakkesmerter

3 Forslag til effektive massageprodukter du kan bruge der hjemme

I samarbejde med massagestolguide.dk har vi lavet tre forslag til gode massageprodukter, der kan bruges hjemme i dit eget hus eller lejlighed.

Massagestol

Massagestolen er uden tvivl den dyreste løsning indenfor massageprodukter, men den er også et high-end produkt indenfor massageprodukter.Før i tiden var en massagestol meget dyr, og det var kun lufthavne, hoteller, storcentre, osv. der havde råd til dem, men de er faldet markant i pris, hvilket har gjort, at flere private køber en massagestol.

Du kan købe en massagestol til under 8000 kr. og det er et prisniveau de fleste private kan være med til.De fleste massagestole giver en effektiv fuldkrops massage, så alle dine muskler modtager en behagelig og effektiv massage.

Du skal blot læne dig tilbage i massagestolen, vælge et massageprogram og derefter nyde massagen.

EMS-apparat

EMS-apparat er det gammelt produkt der både bruges til massage, smertelindring og muskelopbygning.

EMS er en forkortelse af ”Electronic Muscle Stimulation” og er ikke nogen ny opfindelse, da den har været på markedet i mange år.

På trods af at et EMS-apparat ikke er nogen ny opfindelse, så har den endnu en gang fundet sin vej tilbage, og mange er endnu en gang begyndt at bruge EMS-apparatet til at få massage, smertelindring eller muskelopbygning.

Et EMS-apparat giver massage ved hjælp af små elektroniske impulser, der sendes ind i dine ømme og stive muskler ved hjælp af nogle elektroder du monterer på dine muskler.

Massagepistol

En massagepistol er det nyeste produkt indenfor massageprodukter, og mange danskere har købt en massagepistol.
Massagepistolen giver over 3200 slag i minuttet, hvilket giver en dybdegående og effektiv massage, som kan løsne selv den værste muskelspænding.

Derudover er en massagepistol heller ikke særlig dyr, og den kan fås til under 1000 kr.

En massagepistol er nem at anvende, og så er den letvægt og kompakt, så den kan tages med overalt.

Til de fleste massagepistoler medfølger der minimum 4 massagehoveder, der er beregnet til de forskellige muskelgrupper.