Sportsrejser: Kombiner ferie med de største sportsbegivenheder i 2022

Betalt indhold
Sportsrejser: Kombiner ferie med de største sportsbegivenheder i 2022

Hvis der er noget, som får danskerne op af deres stole, så er det sport. Derfor er det også blevet utrolig populært med sportsrejser, der netop kombinerer feriens afslapning og sportens spænding. Der findes et kæmpe udvalg af sportsbegivenheder i 2022, som allerede nu er planlagt, inden for et væld af sportsgrene. Se fx de fantastisk hurtige formel 1 biler ræse gennem Monacos gader eller oplev top Premier League hold drible ned af nyslået græs. 

Sportsrejser er et fantastisk alternativ til den normale rejse, fordi man netop her ofte får en pakkerejse, der inkluderer både hotel, fly og billetter til de mest attraktive sportsbegivenheder. Det betyder, at man ikke selv behøver at håndtere de kedelige logistiske aspekter af en fed ferie. I stedet kan man bare koncentrere sig om at nyde ferien og se nogle fantastiske atleter kæmpe i deres respektive sportsgrene.

Se formel 1 ræs i storbyernes snævre gader 

Nogle af de helt store og prestigefyldte formel 1 løb foregår i storbyernes snævre gader. Det giver fantastiske muligheder for at opleve formel 1 bilerne give los ned ad langsiderne, høre brølet fra motorerne og se nogle af verdens bedste racerkører kæmpe om førstepladsen og champagnebadet.

Formel 1 kalenderen er allerede ude, og du kan fx opleve Monacoløbet i maj eller løbet i Budapest i juli. Det er fantastisk med en formel 1 rejse til en storby, fordi man her er tæt på alle storbyens kulturtilbud og restauranter, barer og klubber. Samtidig er der kort afstand til racerbanen.

Oplev nogle af de bedste NFL hold på hjemmebane i oktober 

Er smagen mere til amerikansk fodbold, så er der også fantastiske muligheder for at opleve ægte amerikansk fodbold i 2022. NFL er blevet en kæmpe sportsgren med mange fans over hele verden, og med god grund. Her får man spænding og vilde mål sammen med god stemning i stadions fyldt med tusindvis af entusiastiske fans. 

Oplev fx Londons NFL teams i oktober, når NFL London Home Team går i kødet på NFL London Away Team. Husk også at holde øje med sportsrejser til USA for den ægte NFL-oplevelse.

Fodbold i verdensklasse 

Når det gælder sportsrejser, er der få rejser, som slår en fodboldrejse. Her får man muligheden for at opleve den ufortyndede stadionoplevelse, når nogle af verdens bedste atleter går i kødet på hinanden. Oplev fx Manchester City og Chelsea i januar 2022. 

Fodboldrejser er ikke bare en fantastisk mulighed for at opleve verdens bedste fodboldhold, men også en rigtig god mulighed for at se det danske landshold i aktion. Det danske landshold har nemlig kvalificeret sig til slutrunderne i VM. Gruppekampene vil blive spillet mellem d. 21. november og d. 2. december. Hvis du vil have mere inspiration, så kig eventuelt forbi denne oversigt med fodboldrejser for at se alle kommende kampe.

Gode råd til sportsrejsen

Sportsrejser er fantastiske måder at opleve verdens storbyer på og samtidig få nogle fantastiske sportsoplevelser, når verdens bedste hold står ansigt til ansigt. Det er en rigtig god ide at holde øjnene åbne og være klar, når rejserne tilbydes, så rejsen og billetterne sikres. 

En rigtig god ide, når man tager på sportsrejse, er også at huske at udnytte storbyernes mange andre tilbud. Der findes så mange kulturtilbud, som man kan benyttes sig af, uanset om man besøger Monace for formel 1, London for NFL eller fodbold i Manchester. Det giver en fantastisk, vel rundet rejse, som byder på både god mad, fantastiske sportsbegivenheder og imponerende kulturoplevelser.