Protein pandekager

Kost Livsstil
Protein pandekager

Normalt hænger pandekager ikke sammen med en sund livsstil, hvis du gerne vil tabe dig eller leve sundt. Men findes der noget bedre end nylavede pandekager, der både smager og dufter himmelsk? 

Heldigvis har den danske producent Bodylab udviklet nogle af de mest velsmagende protein pandekager på markedet, der har et lavt sukkerindhold. Disse protein pandekager er perfekte til dig, der gerne vil kunne spise pandekager med god samvittighed, mens du får dine proteiner efter en god hård træning. 

Pandekagerne er hurtige at lave og kræver intet andet end Bodylabs pulver blanding, vand eller mælk.

Bodylab protein pandekager

Lige nu har Bodylab udviklet 6 smagsvarianter, der alle smager godt (de er alle afprøvet). 

  • Chokolade med chokoladestykker 
  • Klassiske pandekage smag
  • Cookies og fløde
  • Banan og kokos
  • Hvid chokolade
  • Hvid chokolade med hindbær

Med deres pulver blanding kan du på ganske få minutter lave sprøde og lækker protein pandekager. Du skal blot tilsætte vand eller mælk, shake blandingen i en shaker og stege dem panden. Nemmer bliver det vist ikke! 

Hvis du stadigvæk tvivler på, om disse protein pandekager smager godt, så bør du læse alle de gode anmeldelser der skrives på Bodylab. Folk elsker dem og synes de smager godt.

“Smager så lækkert og er super nemt at lave. Fremover erstatter de herhjemme de rigtige pandekager” 

“Super lækker! Bruger den til morgenmad til mine børn og som side snack til frokost” 

Hvis du vil have protein pandekager uden proteinpulver, kan du finde en god opskrift på carrotstick.dk 

Sådan laver du protein pandekagerne

Bodylab protein pandekager er ‘shake & bake’, og du kan derfor nemt og hurtig lave de lækreste pandekager på få minutter. Følg disse 4 trin. 

Opskrift til 1 person (2-3 små pandekager)

  1. Kom 75 g pulver og 100 ml (1 dl) vand eller mælk i en shaker, og ryst det godt sammen til en jævn blanding. Hvis du ikke ejer en shaker, kan du sagtens piske pulver og vandet sammen til en jævn blanding.
  2. Varm en pande op og kom en smule fedtstof på den. 
  3. Hæld dejen på panden og lav gerne små pandekager. Steg dem gyldenbrune på begge sider som ved helt almindelige pandekager. 
  4. Nyd dem straks efter de er kommet af panden, da de klart smager bedst varme. 

Se videoen herunder, hvor du Bodylab viser hvordan de laves helt perfekte. 

Top med sund proteinella eller Zero Topping på dine pandekager

Hvis du vil give protein pandekagerne lidt ekstra kærlighed og velsmag, så top dem med proteinella og Zero Topping fra Bodylab og frisk frugt. 

Bodylab proteinella er til livsnyderen, der vil have et sundt alternativ i forhold til den klassiske og usunde nutella. Proteinella er uden tilsat sukker, glutenfri og indeholder mere end 20% protein fra valleproteinisolat. Et unik produkt og et sundere alternativ, der smager godt! Især hvis du smøre det ud på dine varme pandekager.

Bodylab Zero Topping er velsmagende sirupper uden tilsat sukker, så du med god samvittighed kan komme ekstra sødt på dine protein pandekager eller andre måltider. Faktisk indeholder deres toppings 0 gram tilsat sukker, helt uden at de er gået på kompromis med deres 7 forskellige smagsvarianter. Zero Topping bør du altid havde stående i køkkenskabet. 

Deres karamel og jordbær topping er virkelig gode og skal prøves! Herhjemme bliver der købt en del af disse, da det kommer på havregrød, is og selvfølgelig de lækker protein pandekager.