Om Motionsform.dk

Motionsform.dk er skabt med henblik på at skrive artikler til motionsglade danskere, som ønsker tips og råd til deres træning, samt viden om forskellige motionsformer. Du kan finde artikler, som kan inspirere eller gøre dig klogere på emner om forskellige motionsformer og sport. Visionen for hjemmesiden er, at den kommer til at omhandle alt indenfor motion, træning, sport, fitness, og sundhed. Men da hjemmesiden er forholdsvis ny, er den stadig under udvikling, så der kommer i fremtiden mange flere artikler. Hvis du har et emne eller et forslag til et indlæg, som du synes hjemmesiden skal indeholde, så skriv gerne en mail via. nedenstående kontaktformular. Hvis du ønsker at skrive et gæsteindlæg til hjemmesiden, vil jeg rigtig gerne høre fra dig!

Håber du finder Motionsform.dk interessant og vil dele hjemmesiden med dine motionsglade venner.
På forhånd tak! 😀

Forretningsmodel

Motionsform.dk er en 100% gratis for jer læser. Hjemmesiden tjener en smule penge via. såkaldt ”affiliate marketing”, som sker via annonce, reklamer og kommission fra annoncør her på siden. Kort sagt, virksomheder og samarbejdespartnere betaler for indhold og links her på siden.

Ansvarsfraskrivelse

Motionsform.dk er ejet og drevet som et privat projekt, der blandt andet samler information om motion, sport, træning og sundhed. Ejeren af Motionsform.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for eventuelle skader eller gener, som måtte opstå i forbindelse med læserens brug af informationer, som er læst her på siden. Indholdet på denne hjemmeside skal udelukkende ses som inspiration. Motionsform.dk kan IKKE dragves til ansvar for de produkter eller eventuelle manglende produkter, som købes hos henviste virksomheder.

Læs om cookie & privatpolitik her

Ophavsret

Denne hjemmeside er beskyttet i henhold til dansk ophavsretslov og indhold må IKKE kopieres uden skiftlig samtykke fra ejeren af Motionsform.dk

Kontaktformular
Udfyld nedenstående information om dig selv og send en mail. Jeg vil gøre mit bedste, for at svarer tilbage så hurtigt som muligt.
Email ikon