Information

Om Motionsform.dk

Velkommen til Motionsform.dk og TAK fordi du besøger hjemmesiden.

Motionsform.dk er lavet med henblik på at skrive gode artikler og indlæg om emner indenfor motion, sport og sportspleje. Målet er at du finder inspiration og bliver klogere på forskellige motionsformer og sportsgrene.

Bag skærmen finder du mig, Jacob. Jeg er 27 år og elsker selv at dyrke motion og holde mig sund. Jeg har selv dyrket mange forskellige motionsformer:

  • Fodbold
  • Badminton
  • Løb
  • Svømning
  • Cykling
  • Triahtlon
  • Gymnastik

Udover selv at dyrke motion, elsker jeg at se mange forskellige sportsbegivenheder. Især de Olympiske lege og Tour De France. Jeg har tidligere arbejdet ved webshoppen Sportactives.dk, der sælger mange forskellige sportsprodukter, herunder sportstøj, sko og sportspleje. Dermed har jeg fået en del viden om forskellige sports produkter.

Min vision med Motionsform.dk er, at den kommer til at omhandle emner indenfor motion, træning, sport, fitness, og sundhed. Da hjemmesiden er forholdsvis ny og et hobbyprojekt, er den stadig under udvikling. Der bliver løbende udgivet flere og flere artikler.

Har du et emne eller et forslag til en artikel, som du synes Motionsform.dk skal indeholde, er du velkommen til at kontakt mig via. kontaktformularen her på siden. Ønsker du at skrive et gæsteindlæg til hjemmesiden, vil jeg rigtig gerne høre fra dig!

Jeg håber du finder Motionsform.dk interessant og vil dele hjemmesiden med dine motionsglade venner og veninder. På forhånd tak!

Forretningsmodel

Motionsform.dk er en 100% gratis for jer læser. Hjemmesiden tjener penge via annoncer, reklamer og kommission fra annoncere her på siden. 

Ansvarsfraskrivelse

Motionsform.dk er ejet og drevet som et privat hobbyprojekt, der blandt andet samler information om motion, sport, træning og sundhed. Ejeren af Motionsform.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for eventuelle skader eller gener, som måtte opstå i forbindelse med læsernes brug af informationer, der kan findes på Motionsform.dk. Indholdet på denne hjemmeside skal udelukkende ses som inspiration. Motionsform.dk kan IKKE dragves til ansvar for de produkter eller eventuelle manglende produkter, som købes hos henviste hjemmesider/virksomheder.

Læs om cookie & privatpolitik herOphavsret

Denne hjemmeside er beskyttet i henhold til dansk ophavsretslov og indhold må IKKE kopieres uden skiftlig samtykke fra ejeren af Motionsform.dk