Køb en svømmetaske til alt dit tøj og udstyr.

Svømning
Køb en svømmetaske til alt dit tøj og udstyr.

Det er en god ide at købe en god og stor svømmetaske til alt dit udstyr og tøj, når du starter til svømning og skal transportere alt frem og tilbage. Der findes mange forskellige vandtætte tasker på markedet, men køb en svømmetaske af høj kvalitet og fra et kendt mærke som f.eks.: Speedo, Arena eller Tyr, så du sikre dig, at tasken ikke bliver ødelagt af klor i svømmehallen. Her i artiklen er der 3 bud på et par rigtig gode svømmetasker til dig.

Hvorfor købe en svømmetaske fremfor en almindelig sportstaske?

En svømmetaske er designet og udviklet til, at du kan have den med i svømmehallen, hvor den kan holde til at blive udsat for klorvand. Mange almindelige sportstasker kan ikke holde til klorvand, hvorved de hurtig bliver slidte og kommer til at se grimme ud. Derudover er svømmetasker utrolig slidstærke, da de skal kunne holde til at blive fyldt op med en masse tøj og svømmeudstyr (Pull bouy og svømmefødder). En anden vigtig egenskab er, at det er vandtætte tasker, der kan stå på et vådt gulv i svømmehallen uden, at dit tørre tøj bliver vådt i tasken. For det er virkelig ærgerligt, hvis dit tøj er drivvådt efter svømmetræning.

Svømmetasker er designet med en masse rum i forskellige størrelser, så du lettere kan organisere, hvordan du gerne vil have dit tøj og udstyr i tasken, så det ikke alt sammen ligger i en stor rodebunke. De fleste svømmetasker har et stort rum til tøj og svømmeudstyr, flere små rum til svømmebriller, badehætte og energiprodukter/mad, samt to mindre netlommer i siden, hvor du kan have dine drikkedunke. Der er med andre ord plads til rigtig mange ting i en svømmetaske.

Tyr svømmetaske

Mærket Tyr er virkelig populært hos mange svømmere, da de fremstiller produkter af høj kvalitet. Det er ingen undtagelse med deres meget populære svømmetaske: Alliance Team 45 L.

Tyr svømmetaske

Ved at købe denne TYR svømmetaske, får du en holdbar, stor og god vandtæt taske, hvor du har plads til at dit tøj og udstyr. Det er tydeligt at se, at den er udviklet til svømmere, da der er tænkt over mange detaljer og så har den hele 16 forskellige rum og lommer. Der er masser af plads til dit udstyr og du kan organisere det godt. Den har et stort rum, hvor du kan adskille vådt og tørt tøj. Den har også et rum tiltænkt dit elektronisk udstyr, hvor du er sikker på at det ikke bliver udsat for vand.

Du kan nemt bære den via hanken i toppen eller ved at tage den på skuldrene, hvor det let kan tilpasses til dig. På den ene yderside kan du have din drikkedunk, imens du kan have mobil og pung på den anden yderside, hvor der er lavet et mindre rum.

Denne model kan købes i mange forskellige farver, hvor du helt sikkert kan finde en, der passer til dig.

Specifikationer for denne Tyr svømmetaske:

 • Rumfang på 45 L
 • Vandtæt materiale
 • Netlomme til drikkedunken
 • Justerbare skulderstropper med fløjte
 • Afstivet ryg og formet efter rygsøjlen for bedre ergonomi og komfort
 • Stor netlomme til adskillelse af vådt og tørt tøj
 • To karabinhager på fronten til at hænge vådt badetøj i.
 • Beskyttende lomme til opbevaring af elektronik udstyr.

Speedo svømmetaske

Uanset om du er professionel- eller motionssvømmer, så kender du sikkert til mærket Speedo, da det er meget populært i Danmark. Speedo har virkelig bidraget positivt til udviklingen af innovative svømme produkter de sidste mange år.

Speedo svømmetaske

Speedo’s bedste bud på den perfekte svømmetaske er deres Speedo Teamster svømmetaske.

Den har plads til alt dit udstyr, da den har et rumfang på 35 L. Tasken er vandtæt og fremstillet i høj kvalitet og slidstærke materialer, så du kan have glæde af den i mange år, hvis du vel og mærke behandler den ordentlig.

Svømmetasken har 15 rum i alt, hvor der både er tænkt på udvendige og indvendige rum, så du nemt kan organisere dit tøj og udstyr. Det er muligt at have sin drikkedunk med på siden af tasken, samt opbevare sin mobil og pung sikkert i rummet på den anden side. Der medfølger en ’’Dirt Bag’’, hvor du kan smide dit våde svømmetøj i efter træning, så alt det andet i tasken forbliver tørt. Denne kan sættes fast inde i selve tasken.

Specifikationer ved Speedo svømmetasken:

 • Rumfang på 35 L
 • Fremstillet i materialer af høj kvalitet
 • Lynlås af høj kvalitet
 • Vandflaske holder
 • 15 rum (indvendige og udvendige)
 • Vandtæt
 • Der medfølger en ’’Dirt Bag’’ til vådt svømmetøj
 • Klassisk form som alle andre svømmetasker
 • Sidder utrolig godt på ens ryg.

Arena svømmetaske

Arena har siden 1973 hørt til den absolutte top inden for virksomheder, der fremstiller og udvikler svømmetøj og udstyr til træning og konkurrencer. Arena er i dag leveringsdygtig indenfor stort set alt, hvad der har med vand at gøre.

Arena svømmetaske

Svømmetaksen Arena Spiky 2 Large svømmetaske er et godt valg, hvis du vil have en rummelig, vandtæt og solid rygsæk, der virkelig holder til noget. Rygsækken er fremstillet med et enkelt og stilfuldt design. Rygsækken har høj og god komfort, da den har polstrede remme og bagpanel, som let kan tilpasses, så den sidder perfekt på dig.

Arena svømmetasken har mange gode rum, hvor to af dem er med lynlås. Den har Mesh-lommer og – paneler for udluftning. Målene på Arena Spiky 2 Large svømmetaske er: 48 cm x 20 cm x 32 cm.

Mangler du mere information?

Vil du læse meget mere om de 3 svømmetasker, kan du gøre det her, hvor du også finder et stort udvalg af en masse andre vandtætte tasker til en god pris.

 • Vil du gerne blive bedre til at svømme, kan du læse en god artikel her.