Her er de bedste proteinpulvere i 2022

Betalt indhold
Her er de bedste proteinpulvere i 2022

Der kan være mange fordele forbundet med at indtage proteinpulver. Vigtigt er det dog, at man sørger for at vælge et ordentligt kvalitetsprodukt, henvendt til det rette formål, for dermed at kunne skabe de hurtigste og bedste resultater. I denne artikel har vi derfor samlet en oversigt over de bedste proteinpulvere i 2022, for at gøre søgningsprocessen lettere for dig.

De seneste år, er der opstået en mindre debat om, hvorvidt proteinpulver er sund og nødvendigt for kroppen at indtage. Træner man regelmæssigt, og med et ønske om at opbygge muskelmasse, har kroppen brug for et større indtag af proteiner. I dette tilfælde kan proteinpulver være et anvendeligt middel, som en grundlæggende byggesten til kroppen, der gør det lettere at restituere og dermed nedbryde muskelfibrene og opbygge dem på ny. Markedet er dog fyldt med diverse udbydere af proteinpulver, hvorfor det kan være svært at skelne de forskellige fra hinanden. Med en test af proteinpulver på Fitfact.dk, er du dog sikker på at de bedste testvindere.

Hvor meget proteinpulver har man brug for?

Protein er noget vi mennesker selv danner i kroppen, og er derfor en naturlig byggesten. Hvor meget protein man har behov for er dog meget individuelt fra person til person, og afhænger i høj grad af ens aktivitetsniveau. Sundhedsstyrelsen anbefaler et overordnet dagligt indtag på 0,8 kg pr. kilo kropsvægt. Almindelige mennesker med en varieret kost, vil være i stand til at opnå dette i dagligdagen.

Anderledes gør det sig dog gældende, hvis man ønsker at opbygge en større muskelmasse. Her har kroppen brug for mere energi til at kunne restituere og opbygge sig på ny. Dette er årsagen til, at flere indtager proteinpulver som et løbende tilskud, for at kunne indtage et optimalt proteinindtag.

Proteinpulver til opbygning af muskelmasse

Der findes mange bud på hvilket proteinpulver der vurderes at være bedst til muskelopbygning. Fælles gør det sig gældende, at de alle er filtreret for så meget fedt og kulhydrat som muligt, hvorved kroppen nærmest vil indtage ren protein, der både nedbrydes og optages hurtigere.

Optimum Nutrition 100%

Blandt de mest populære proteinpulvere ligger Optimum Nutrition 100% Whey Gold, der dagligt sælges for millioner af kroner. Dette produkt er både godkendt af Candidlab og Supllement Lab test, hvorved, at man er sikker på, at indtage et rent pulver uden for mange konserveringsmidler og e-numre. Yderligere findes denne variant i flere forskellige smage.

Proteinpulver til vægttab

Udover muskelopbygning, er der også flere som anvender proteinpulver i forbindelse med vægttab. Det skyldes, at protein er mere mættende til sammenligning med både kulhydrat og fedt. Hermed kan man supplere sin kost med øvrigt protein, for dermed at reducere sit kalorieindtag, men udelukkende med formålet om at tabe fedt og ikke muskelmasse.