4 gode råd til at holde formen i ferien

Betalt indhold
4 gode råd til at holde formen i ferien

Annonce fra Onlineski

Kender du det, at du er god til at holde den slanke linje i hverdagen? Men når ferien står for døren, kan det være svært at modstå alle de gastronomiske fristelser samt muligheden for at dase lidt mere end ellers. Så kan du læse med her, når vi giver dig 4 råd til, hvordan du bedst holder formen i ferien.

Kombiner ferie og form

Det er ikke sjovt at komme hjem fra ferie med tre ekstra kilo på sidebenene, men du behøver heller ikke træne som en gal i ferien for at bevare formen. Du kan sagtens kombinere den søde ferie med den fornuftige form. Du kan med fordel overveje følgende:

  • Pas på med all-inclusive
  • Hold igen med drinks
  • Oplev destinationen til fods, på cykel, på ski eller til vands
  • Vælg en sportsferie

Ovenstående punkter uddybes herunder.

Pas på med all-inclusive

Fremmed mad er skønt og spændende, men når du ikke selv laver den, ved du ikke, hvor mange kalorier den indeholder. Derfor kan det være en god ide at holde lidt igen med de store retter på restauranterne. På ferien er det meningen, at du kan slippe for selv at lave mad, og mange tyer derfor til all-inclusive løsningen, hvor alle måltider er inkluderet. Det er skønt og befriende, men alle de dejlige buffeter lokker, og de kan indeholde rigtig mange kalorier. Måske kan du booke et hotelværelse med eget køkken, så du selv kan kokkerere nogle af dagene.

Hold igen med drinks

Ferie er for mange lig med at ligge i poolen med en kølig drink i hånden eller at slå sig løs til afterskiing. Det skal der også være plads til, men vær opmærksom på, at drinks med alkohol indeholder rigtig meget sukker, som kan sætte sig, hvis du ikke bevæger dig nok.

Oplev destinationen til fods, på cykel, på ski eller til vands

I stedet for at leje en bil eller tage med på de guidede busture kan du vælge at være aktiv på ferien. Du kan for eksempel vælge nogle dage ud, hvor du tager på vandretur, eller måske kan du leje en cykel. Så oplever du også meget mere. Du kan tillige prøve kræfter med vandsport, hvis du alligevel gerne vil tage på stranden. Der er mange muligheder som for eksempel svømning, dykning, surfing eller SUP.

Vælg en sportsferie

Der er også den mulighed, når du skal på ferie, at du vælger en sportsferie, hvor bevægelse er i centrum. Det kan være i stil med Club La Santa Sport på Lanzarote, en decideret vandreferie, eller hvad med at tage på en billig skiferie, hvor det er sporten, der er i fokus?