Det gode udstyr til en god omgang padel

Betalt indhold
Det gode udstyr til en god omgang padel

Har du en aktiv hverdag med padel? Brænder du for padel, og dyrker det flere gange i løbet af ugen? Eller vil du bare gerne i gang med at dyrke lidt motion, og synes at padel ser tiltalende ud? For at få den fulde oplevelse ved at spille padel, kræver det, at du har et godt padel bat. Læs mere her og få et indblik i udvalget af padel bat, og hvad du som enten ny eller erfaren spiller, skal være opmærksom på. 

Vælg det rigtige padel bat til din spillestil 

Når du skal vælge et nyt padel bat, skal du overveje forskellige ting. For det første skal du tænke over, hvilken hovedform som passer bedst til din spillestil, dernæst skal du overveje hvilken overflade battet skal have, hvilke teknologier og materialer du har brug for, hvilket greb du foretrækker og hvilken prisklasse du vil vælge et padel bat indenfor. Det runde padel bat egner sig for eksempel godt til nybegyndere, eller til motionisten, som skal spille nemme omgange af padel, for motionens skyld. Det diamantformede padel bat egner sig til de mere øvede spillere, som ønsker at spillet skal gå stærkere, og hvis du er en spiller som for eksempel laver mange smash bolde. Det dråbeformede padel bat henvender sig til en bredere vifte af spillere, da det giver dig som spiller, en god kombination af kontrol og fart i spillet på samme tid. 

Materialerne i et padel bat 

Kernen i et padel bat er oftest fremstillet af EVA, som er en type gummi eller form for skum. Der er mange forskellige typer af hårdhed indenfor battets kerne, og det er op til dig og dine præferencer hvad du foretrækker. Her er det vigtigt at huske, at et bat med blød skum, ofte giver mere kraftfulde slag, og et bat med en hård kerne vil ikke tilføre ekstra kraft i dine slag, men derimod får du fuld effekt af din egen kraft, som du ligger i dine smash bolde. 

Et padel bat er oftest fremstillet af carbon eller glasfiber. Til nybegynderen anbefales et padel bat af glasfiber, da det er mere fleksibelt og dermed rarere at spille med. Carbon er derimod stærkere, og giver dit padel bat end længere holdbarhed. Samtidig er padel bat fremstillet af carbon dog oftest i den dyrere ende. 

Du kan finde meget mere information omkring padel bat, og omkring hvilket der vil passe til dig på padelshoppen.dk. Padelshoppen.dk tilbyder rådgivning og har et stort udvalg af padel bat, så der er helt sikkert også et til dig.