Anti klor shampoo

Svømning
Anti klor shampoo

Du kender det sikkert! At efter en tur i svømmehallen kan ens hår lugte af klor, selvom du har vasket det grundigt med almindelig shampoo. Heldigvis findes der anti klor shampoo, der er udviklet specielt til svømmere, som ønsker at undgå lugten af klor fra svømmebassinet, samt at håret bliver udtørret. Her i artiklen kan du læse om to gode anti klor shampooer.

Triswim Anti Klor Shampoo

En rigtig god 250 ml anti klor shampoo. Den efterlader ens hår blødt, fyldig og uden duften af klor. I stedet kommer dit hår til at dufte friskt af frugterne mango og lychee.

Den indeholder ingredienser som Pro Vitamin B5, Vitamin A og Vera, hvilket bidrager til pleje af håret. En ekstra fordel er, at den forebygger tør hovedbund og skæl. Et ideelt produkt for svømmere, der er i svømmehallen flere gange om ugen og udsættes for klorvand.

Shampooen er fri for parabener og er ikke testet på dyr.

Triswim anti klor shampoo

Matas SportsCare Anti Klor Shampoo

Matas har udviklet deres egen anti klor shampoo specielt velegnet til svømmere, der vil undgå lugten af klor og udtørret hår efter turen i svømmehallen. Shampooen efterlader ens hår blødt og med duften af grapefrugt, og kan med fordel anvendes til hele kroppen. Shampooen skummer dejligt op, når håret bliver vasket.

Shampooen er en del af Matas Natur Serien, hvorved det er et grønnere valg. For at et produkt kan blive en del af serien, er den certificerede, naturlig, økologisk, vegansk eller særligt bæredygtig.

Matas SportsCare Anti Klor Shampoo er utrolig populær og får virkelig gode anmeldelser, da den virker og kan købes til en god pris!

Matas anti klor shampoo

Hvordan anvendes anti klor shampoo?

  • Start med at skylle håret
  • Tilsæt anti klor shampooen.
  • Få shampooen til at skumme godt!
  • Lad shampooen sidde i håret ca. 1-2 minutter for at ingredienserne når at gøre gavn og fjerner lugten af klor.
  • Skyl shampooen ud af håret.

Køb en svømmetaske til alt dit udstyr og din anti klor shampoo.