3 ideer til nye sportsgrene du kan prøve

Betalt indhold
3 ideer til nye sportsgrene du kan prøve

For mange er sport og træning en stor del af hverdagen. Uanset om det er holdsport, en løbetur et par gange om ugen, eller daglig trænings i det lokale fitness center. Der findes også et hav af spændende sportsgrene at kaste sig ud i, og uanset hvad eller hvordan man vil træne er der helt sikkert en disciplin der passer. Nogle gange kan det også være sjovt at prøve noget nyt og udfordre sig selv med en hobby eller en sport man ikke har prøvet før. Denne artikel giver 3 gode ideer til nye sportsgrene du kan prøve. 

Tennis 

Tennis er en sjov, udfordrende og tit undervurderet sportsgren. De fleste har nok set Wimbledon eller kender et par kendte danske tennisspillere, men der er måske ikke så mange, der har prøvet at spille tennis selv. Du burde dog give det et forsøg, da det er en utrolig sjov sportsgren, der kræver både kondi, styrke og koordination. Hvis du er ny til sporten skal du have fat i en god tennis ketcher. Hos Tennisshoppen kan du finde et stort udvalg af tennisketchere i mange forskellige priser og kvaliteter. Så kan du komme i gang med træningen med det rigtige udstyr, og du kan udfordre dig selv med noget nyt. Du kan også let hive venner og familie med på banen. 

Klatring 

En anden sportsgren, der i de seneste år er blevet utrolig populær er klatring. Det er en mere utraditionel sportsgren, men en social og underholdende måde at træne på. Der findes både traditionel klatring med reb og på høje vægge, men også en meget udbredt form kaldet bouldering, der foregår på lavere vægge, uden sikkerhedsudstyr, men med tykke madrasser overalt på gulvet. I klatrehallen gælder det så bare om, at komme til tops på væggene ved at bruge grebene i matchende farver. Det lyder simpelt, men det er både udfordrende og kompetitivt. Mange kommer i grupper og klatrer med venner og familie, så det er perfekt for dig, der gerne vil gøre træningen social. 

Floorball 

Hvis du er mere til holdsport kan du også prøve en sportsgren som floorball. Det er et sjovt og anderledes alternativ til andre, mere udbredte holdsport som fodbold og håndbold. Floorball minder om ishockey, men spilles indendørs, med færre spillere og en rund plastik bold med huller, fremfor den velkendte puck. Det en perfekt træningsform til dig der gerne vil spille på et hold, men også vil prøve noget andet end de sædvanlige holdsport. Her kan folk af alle aldre og evner også være med.